Een wenskaart met jouw stem of muziek

De nieuwste manier van online kaartjes versturen

Amsterdam, woensdag 10 februari  - Online wenskaartenservice Greetz introduceert een nieuw soort wenskaart waarop je zelf geluid kan opnemen. Op deze Soundzkaart kan je via de website www.greetz.nl een persoonlijke boodschap van vijftien seconden inspreken of uit één van de geluidsfragmenten kiezen, variërend van bekende muziekfragmenten tot grappige geluiden. Daarnaast kan er uiteraard ook een tekst op de wenskaart worden geschreven. Via Greetz.nl kun je gemakkelijk online één of meerdere Soundzkaarten uitzoeken, inspreken en verzenden.

Makkelijk persoonlijke boodschap inspreken
“Het inspreken van de Soundzkaart is gemakkelijk en zo gedaan. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een computer met internet en een telefoon,” aldus Niek Veendrick, Country Manager Greetz Nederland.  Op de website kan een wenskaart worden uitgezocht. Naast de ruime voorraad aan bestaande beelden is het mogelijk om zelf een unieke kaart te ontwerpen met een persoonlijke foto of afbeelding, tekst en lay-out. Met de telefoon kan je vervolgens via een speciaal telefoonnummer een vijftien seconden durende boodschap aan de kaart toevoegen. Andere mogelijkheid is om geluid uit de collectie te gebruiken, bestaand uit onder meer feestmuziek, liefdesmuziek en bekende muziekfragmenten zoals ‘Sex Bomb’ van Tom Jones.

“Een stem is iets heel persoonlijks en komt heel dichtbij. In een gesproken boodschap kun je nóg meer emotie leggen, dan via een geschreven boodschap. De Soundzkaart is daarmee een uitermate geschikte en creatieve manier om te laten zien dat je om iemand geeft,“ aldus Veendrick. Je kunt aan iedere wenskaart jouw geluid of stem toevoegen. Een Greetz-Soundzkaart is al beschikbaar vanaf € 7,95.

Over Greetz
Greetz is de eerste online service waar je echte, gepersonaliseerde wenskaarten kunt maken en versturen. Greetz helpt je attent en betrokken te zijn op momenten dat je iets bijzonders voor elkaar wil doen. De verzender bepaalt zelf hoe de wenskaart eruit komt te zien. Je hebt de keuze uit een kaart met eigen foto of uit één van de ruim 4.000 beelden uit de collectie. Daarnaast bepaal je zelf de tekst en de verdere vormgeving van de wenskaart. Een kaart die voor 18.00 uur is gemaakt, wordt dezelfde dag nog door Greetz verzonden naar de ontvanger. Greetz verstuurt op deze wijze per jaar zo’n 4 miljoen kaarten.

Greetz is in 2008 als één van de meest veelbelovende Europese technologiebedrijven aangewezen door Red Herring voor de prestigieuze Red Herring 100 Europe. Ook behaalde Greetz in 2008 de derde plek en in 2009 een nominatie voor de Technology fast 50 van Deloitte, waarin de snelgroeiende Nederlandse technologiebedrijven onderling worden vergeleken. Dit jaar breidde Greetz tevens uit naar het buitenland met onder meer een overname van Ahaoho in Duitsland. Greetz is gevestigd te Amsterdam en heeft momenteel ruim 40 medewerkers. Greetz heeft een Thuiswinkel Waarborg. Greetz® is een geregistreerd merk. www.greetz.nl

Noot voor de redactie - Niet voor publicatie

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met de onderstaande contactpersonen:

Greetz
Niek Veendrick
Tel: 020 – 560 65 90
E-mail: niek.veendrick@greetz.nl

Het PR Bureau
Ruben Cusell
Tel: 020 – 670 22 32
E-mail: ruben@hetprbureau.nl